14.9 C
Medemblik
4 juli 2020 03:20
Medemblik Actueel.

Alles in één theater op de Hieronymusschool Wognum

Wognum – Op 16 april stond op de Hieronymusschool onder leiding van Helma Luckerhof van In Cadans de dag in teken staan van “Alles in één theater”met als thema kleurrijk.

Deze feestelijke creatieve dag werd georganiseerd omdat er drie jubilarissen op school waren. Juf Margareth en meester Richard zijn beide 40 jaar werkzaam in het onderwijs en juf Carolien 25 jaar.

Op een speelse en ontspannen wijze werkte het team van In Cadans naar een groot bewegingspel toe dat aan het eind van de dag werd gepresenteerd aan de ouders van de kinderen. Centraal stond bij dit “Alles in één theater” het creatief bezig zijn met dansen en muziek afgewisseld met het maken van kostuums en decor.

Donkere grijze wereld

De kinderen speelden het verhaal over het leven van twee kinderen die in een donkere grijze wereld leven, een wereld waar iedereen haast heeft en niemand meer om elkaar geeft. Zelfs de kinderen weten niet meer wat ze moeten doen tot op het moment dat er een paradijsvogel verscheen.

De vogel nam de kinderen mee naar zijn wereld, een wereld waar kleur en vrolijkheid op de eerste plaats staat en waar schattige engeltjes al op hun stonden te wachten.

Samen met de paradijsvogel en de engeltjes gingen de twee kinderen aan de slag om de grijze grauwe wereld om te toveren naar een kleurrijke wereld waarna ze met zijn allen groot feest vierden.

Reageren via facebook