15.4 C
Medemblik
8 juli 2020 16:21
Medemblik Actueel.

FC Medemblik verwelkomt dit weekend haar eerste kampioenen

Medemblik – Er gaan weer de nodige feestjes worden gevierd in de kantine van FC Medemblik. De junioren van C3 en de meiden van Vrouwen 1 kunnen dit weekend het kampioenschap veilig stellen.

De junioren C3 gaat een relatief gemakkelijke voorjaarscompetitie met overmacht winnend afsluiten. Alle wedstrijden werden tot nu toe gewonnen en zaterdag is een gelijkspel tegen Spartanen C4 voldoende voor het voorjaarskampioenschap in de 4e klasse 05. Aanvang: 14:30 op veld C.

En dan natuurlijk op zondag de apotheose. De Vrouwen 1 speelt in Blokker om 11.00 uur tegen De Blokkers VR2 en kan een uitstekend seizoen bekronen met het kampioenschap in de 4e klasse. Bij winst is FC Medemblik officieel kampioen. Bij een gelijkspel zal het team waarschijnlijk nog een weekje moeten wachten.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?