Corendon blijft sponsor maar blijft Maurice Vriend ook…

Midwoud – Vandaag werd bekend dat Corendon de schaatsploeg nog minimaal 1 jaar blijft sponsoren. Bij Corendon schaatst ook de uit Midwoud afkomstige Maurice Vriend die samen met 3 van zijn ploeggenoten eind maart werd geschorst omdat zij het vertrouwen in trainer Jan van Veen opzegden.

De ook geschorste Coen verweij heeft zich wel verzoend met trainer Jan van Veen en blijft daarom ook het aankomend seizoen waarschijnlijk schaatsen in het pak van Corendon. Eigenaar Atilay Uslu gaat nog wel in gesprek met de 4 dessidenten waaronder dus ook Maurice Vriend. Uslu wil met de vier ingesprek over hun eisen pakket waaronder een verbetering op het gebied van de technische begeleiding.

De 4 zijn nog t/m 17 april geschorst daarna zullen de gesprekken aanvangen. Uslu ziet het voor nu zonnig in maar dat kan over een maand anders zijn vertelde hij aan onze verslaggever.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.