12.4 C
Medemblik
7 juli 2020 23:23
Medemblik Actueel.

Emed Hassan na 15 jaar terug in Wervershoof met eigen restaurant

Wervershoof – Emad Hassan is geen onbekende in Medemblik. In 1985 vestigde hij zich aan het Van Houweningenpark met zijn grillroom “De Pyramide”. Na jarenlang met veel plezier op deze locatie zijn Egyptische lekkernijen bereid te hebben, deed zich de mogelijkheid voor om zijn bedrijf aan de Nieuwstraat 52 “Rosario” voort te zetten.
Emad Hassan is ook geen onbekende in Wervershoof, 15 jaar geleden is hij begonnen met het restaurant “De Pyramide” aan Dorpsstraat 2. Na jarenlang het pand aan de Dorpsstraat 2 te hebben verhuurd, heeft hij nu opnieuw de kans gekregen om zich weer te vestigen in Wervershoof met “Grill Restaurant Amigo”.

Grill Restaurant Amigo is sinds de opening op Dorpsstraat 2, in staat om mensen van zijn lekkernijen te voorzien. Mocht u na een lange dag gezellig uit eten willen, dan is Grill Restaurant Amigo hiervoor een geschikte locatie. Ook de zorgvuldig samengestelde kaart vol met verschillende gerechten biedt legio mogelijkheden om met een groot gezelschap te komen dineren tegen een schappelijke prijs.

Naast de vertrouwde gerechten kunt u kiezen uit diverse soorten gerechten van de grill, diverse ovengerechten, vis en vegetarische gerechten. Vóór en nagerechten zijn net als een uitgebreid assortiment warme, koude en alcoholische dranken eveneens te vinden op de uitgebreide menukaart. 

Liefhebbers van afhaal-menu’s hoeven echter niet bevreesd te zijn, U kunt nog steeds zoals altijd thuis genieten van de  specialiteiten die u van Emad Hassan gewend bent.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?