Medemblik Actueel.

Musea Theater

“De scheepsjongens van Bontekoe” in kasteel Radboud

Medemblik – Op zondagmiddag 19 april gaan in kasteel Radboud in Medemblik de trossen los van de sprankelende familievoorstelling ‘De Scheepsjongens van Bontekoe.’ De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en de aanvangstijd is 11.30 uur. 

Muzikant Gert Ruijs en speler Gerard Venverloo hebben voor deze productie gekozen om het verhaal van de Scheepsjongens in zijn meest pure vorm uit te brengen: De vertelvoorstelling. Met behulp van slechts een handvol attributen brengen zij het verhaal van schipper Bontekoe tot leven. De fantasie wordt daarbij volop geprikkeld. Daarnaast is er ruimte voor ontroering, blijdschap en natuurlijk de nodige humor. Een decor van licht, live muziek en geluid zal deze avontuurlijke reis naar volwassenheid verder begeleiden. Kortom: een voorstelling waar je blij van wordt.

De vertelvoorstelling van De Scheepsjongens van Bontekoe wordt al een aantal jaren met veel succes op scholen in West-Friesland en daarbuiten gespeeld, nu de kans om deze bijzondere familievoorstelling in kasteel Radboud van dichtbij mee te maken. Aanrader. Entree € 5,-!

Reageren via facebook