14.5 C
Medemblik
9 juli 2020 06:59
Medemblik Actueel.

De mobiele kringloopwinkel van West-Friesland

Regionieuws – Sinds februari 2015 heeft West-Friesland een unieke kringloopwinkel erbij: een mobiele kringloopwinkel zonder vaste locatie, die zich continu verplaatst naar de rommel- en kofferbakmarkten in West-Friesland en de directe omgeving.

De stichting wil op deze manier hun doelstellingen en projecten op diverse plaatsen onder de aandacht brengen en daarmee tegelijkertijd ook een aanzienlijk bedrag besparen omdat er geen kosten worden gemaakt aan een groot pand en de daarbij komende vaste lasten.

Stichting Kringloop Goed voor Oud heeft ten doel het ondersteunen van ouderen die op financieel, cultureel, sociaal en maatschappelijk gebied steun kunnen gebruiken. Dit doen ze door onder andere activiteiten en uitjes te organiseren, huishoudelijke apparatuur en meubilair te schenken aan ouderen die kleiner gaan wonen met een beperkt budget, ouderenclubs te ondersteunen en projecten te steunen van andere organisaties gerelateerd aan ouderen.

Sommige artikelen, waaronder breekbaar, waardevol, antiek en grote artikelen worden online aangeboden via hun website, Facebookpagina en op Marktplaats.

De stichting is op zoek naar een opslagruimte waar ze de grotere artikelen tijdelijk kunnen opslaan, en waar mogelijk ook geïnteresseerden de artikelen kunnen komen bezichtigen.

Bezoek de website op www.kringloopgoedvooroud.nl.

Heeft u iets aan te bieden? Bijvoorbeeld een opslagplaats, tweedehands artikelen of wilt u misschien informeren naar de mogelijkheden om als vrijwilliger aan de slag te gaan bij deze unieke kringloop? Dan kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar goedvooroud@gmail.com of te bellen naar 06-27844884.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?