Medemblik Actueel.

Schaatsen & skeeleren

Nationale top aanwezig bij KNSB Cup Medemblik

Medemblik – Naast de nationale toppers (Michel Mulder, Marc Horsten, Jan Blokhuijsen etc.) zijn er ook verschillende buitenlanders ingeschreven uit Colombia, Ecuador, Mexico en Amerika. Deze rijders zijn in Europa in verband met een aantal Europacups waaraan zij ook deelnemen.

Lokale toppers

Niet alleen van buiten Medemblik komen de toppers in actie maar ook onze lokale helden komen in actie tijdens deze eerste KNSB cup wedstrijd. Zo komen uit Medemblik de gebroeders Schipper aan de start, mogelijk komt Pim Schipper ook de skeelers onderbinden, maar ook Kelly Schouten zal haar beste skeelerbeen voorzetten.

De KNSB Baan Competitie is de nationale competitie voor het inline-skaten op de baan. De competitie bestaat uit acht wedstrijden. Er wordt een klassement opgemaakt voor de korte afstanden (300, 500 en 1000 meter) alsmede de lange afstanden (1000 meter, punten- en afvalkoers). De competitie is verdeeld in Heren (A, B, C en Junioren A) en Dames (D en Junioren-A).

Reageren via facebook