Medemblik organiseert 2e informatieavond over drugs

Medemblik – Hoe kunt u zien of uw kind drugs gebruikt? Eén avond, interessante sprekers, ervaringsdeskundigen en een hoop nuttige informatie: kom ook!

Zit u ook weleens met vragen als ‘Hoe weet ik of mijn kind wel of geen drugs gebruikt?’, ‘Ik denk dat mijn kind drugs gebruikt, maar weet niet precies wanneer, hoeveel en welke drugs’, ‘Wat moet ik doen als ik denk dat mijn kind drugs gebruikt?’, ‘Hoe ga ik het gesprek aan, zodat hij/zij niet meteen afhaakt?’.

‘Welkom op het feest’

De antwoorden op al uw vragen over jongeren en drugs krijgt u op de informatieavond ‘Welkom op het feest’ op donderdag 16 april in MC ‘De Muiter’ in Medemblik. De avond is gericht op álle ouders, niet alleen op ouders van drugsgebruikende jongeren of ouders die gebruik vermoeden.

Gasten

Sprekers zijn Claudia Kaagman, coach en intern Deskundige Middelengebruik bij Leekerweide, en een ouder van een aan drugsverslaafde jongere uit Medemblik. Claudia Kaagman vertelt wanneer bij u de alarmbellen moeten gaan rinkelen: wat zijn signalen van mogelijk drugsgebruik bij uw kind, en hoe kunt u daar het beste op reageren. De ouder van een drugsverslaafde jongere vertelt het schokkende verhaal over zien afglijden van je kind door drugsgebruik.

Ervaringsdeskundigen & ervaringen uitwisselen

Er zijn ervaringsdeskundigen aanwezig (ouders van ex-verslaafde of verslaafde jongeren) aan wie u uw vragen kunt stellen en is er de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met andere ouders.

Informatiemarkt

Met kramen van de politie, jeugdgezondheidszorg, een zelfhulpgroep. Hier kunt u bijvoorbeeld zien hoe verschillende soorten drugs er uit zien.

  • Wanneer & Waar?
    Datum: Donderdag 16 april
  • Tijd: 19.30 uur
  • Locatie: ‘De Muiter’ in Medemblik

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.