17.1 C
Medemblik
22 mei 2020 03:42
Medemblik Actueel.

Strandvogels komt te kort tegen RKEDO

Onderdijk – Strandvogels is er niet in geslaagd ten koste van RKEDO een plaatsje te stijgen op de ranglijst. Sterker nog, door de resultaten op de andere velden zakten de Vogels naar de 11e plaats. Die positie kan ook zomaar de plek zijn waarop Strandvogels het seizoen eindigt, het spel tegen RKEDO bood mij namelijk niet al te veel vertrouwen voor de nabije toekomst. Niet dat het aan inzet ontbrak, daar was weinig op aan te merken. Maar de passing was erg matig en dat is toch iets waar Strandvogels het normaal gesproken van moet hebben.

Was er dan helemaal niets positiefs te melden deze middag? Jawel, halverwege de tweede helft viel Robin Velthuis in voor Tim Broersen. Dat betekent een terugkeer na vele maanden van blessureleed. Wellicht dat de terugkeer van Robin de ploeg nog een impuls kan geven waardoor het seizoen niet als een nachtkaars uit gaat.

Strandvogels 1 – RKEDO 1 (competitie)

Wedstrijddatum: zondag 12 april 2015
Uitslag: 1-3 (0-2)
Scoreverloop: 0-1; 0-2; Jordy Weel 1-2; 1-3

Selectie:
Martijn Weel; Ruud Neuvel (Bart Haakman), Merlijn Weel, Mitch Hofland en Jan Duijn; Tim Broersen (Robin Velthuis), Mario Smak (Mike Boon) en Peter Dekker; Bryan Broedersz, Sebastiaan Weel en Jordy Weel

Reageren via facebook