Veiling Cultura Andijk, nummer 50 alweer.

Andijk – Het wordt alweer de 50ste Veiling Cultura op 18 april. Op de foto een aantal van de bestuursleden die hier met veel enthousiasme beginnen met het samenstellen van de catalogus. Onze wijklopers zijn weer op pad geweest en hebben een heel aantal leuke koopjes verzameld. Veel vrijwilligers dragen hun steentje bij tot het welslagen van de veiling, wij zij natuurlijk heel blij met al deze mensen.

Eerste veiling
Op 22 januari 1966 is de eerste veiling gehouden met een opbrengst van +/- f 21.000,=. Excelsior was toe aan nieuwe uniformen, hoe gaan we dat betalen? Het plan ontstond hiervoor een veiling te gaan organiseren, dit in samenwerking met de andere sport-, cultuur- en muziek/zang verenigingen, die ook krap bij kas zaten. Zo ontstond dus de Veiling Cultura.

Leuke prijs
We beginnen weer met een aantal kindernummers, de kinderen die voor 19.30 uur binnen zijn, krijgen een lootje waarmee een leuke prijs te winnen is en een ijsje gehaald kan worden. De zaal gaat open om 19.00 uur, u krijgt koffie met wat lekkers. Dus een gezellige avond voor jong en oud!

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.