Schaakvereniging de Pionier – het Anders dan Anders toernooi

Abbekerk – Het Anders dan Anders toernooi was weer een groot succes. Arnold Velthuis heeft weer een topprestatie geleverd qua organisatie als wel het binnen halen van diverse sponsoren (Spar uit Abbekerk, Het Nieuwe Bonte Paard ook uit Abbekerk en Bouwadvies T.M. Laan uit Oostwoud), waarvoor onze dank. Uiteraard werd Arnold bijgestaan door Bas Hoepelman en Daniel Tensen en wat losse hand- en spandiensten van de leden van de Pionier.

Op de 1e plaats is weer geëindigd Dimitri Reinderman in de A klasse, in de B klasse was dat Mats Bakker en in de C klasse Michael Yu.Op onze website www.depionier.eu vindt u alle uitslagen.

Afgelopen donderdag de 9e april 2015, kregen we bezoek van de Strandloper uit Petten met 6 man. Wij brachten onze sterkste spelers in het veld, maar dat hadden we net zo goed kunnen laten, want we werden zowat van de borden gespeeld, afgezien van een verdwaalde remise. Dus toch een pluim voor Dale Neijzing en Klemens Schäffer die er de remise uit sleepten.

Het zal de lezer duidelijk zijn we hebben behoefte aan meer leden zodat ook eens een ander verliest. Er werd ook nog gespeeld voor de interne competitie, t.w. Lukas Boots – Toine Molenaar, Lukas staat op 773 punten en Toine op 628, desondanks won Toine! Kees Haakman – Adrie Molenaar hielden zich keurig aan de plaatsen op de ranglijst zodat Kees weer huppelend naar huis ging en Adrie zijn zoon maar zo goed mogelijk bijstond (en met succes).

We spelen nog 3 keer en dan gaan we weer in de zomerstand. Omdat we ook graag verschijnen in de krant moeten we het kort houden en verwijzen wij u nogmaals naar onze website voor de rangorde    

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.