Politie treft mogelijk drugsafval aan in weiland

Middenmeer – Vanaf de Oudelanderweg komt er vrijdagmorgen een melding binnen dat er 11 vaten in een weiland liggen.

Er wordt daarbij een chemische lucht waargenomen. Het is onbekend wie de vaten heeft gedumpt. Nadat de brandweer verricht wordt er vermoed dat het om chemisch afval gaat dat mogelijk gebruikt is voor de vervaardiging van drugs. De wegen rondom de vindplaats, Nieuwe Almersdorperweg en Oudelanderweg, worden tijdelijk afgesloten.

Het vermoeden bestaat dat de vaten in de nacht van donderdag op vrijdag zijn gedumpt. De vaten zijn afgevoerd voor bemonstering zodat de exacte inhoud van de vaten bekend wordt. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen die iets van deze dumping hebben gezien zich te melden bij de politie in Middenmeer via 0900 – 8844. Anoniem mag ook op 0800 – 7000.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.