LenteFair & Open Atelier in Abbekerk

Abbekerk – De Lentefair wordt traditiegetrouw in mei gehouden in Abbekerk. Het buitenleven, de creativiteit, de historie en het ondernemerschap in Abbekerk mixen met elkaar tot een veelbelovende dag. De organisatie en deelnemers doen er alles aan om u in een ongedwongen relaxte sfeer hiervan te laten genieten.

De markt staat op de Esdoornlaan, tegenover het café. Een greep uit het assortiment: er is natuurijk brocante, er is schilderkunst, er zijn zeep & manden en aardbeien, asperges, zelfgemaakte sappen. En ook volop prachtige bloemen en planten, kinderkleding en – sieraden, originele zelfgemaakte tassen en sieraden. Ook is er bijvoorbeeld technische informatie over alternatieve zonne-energie.

In de naastgelegen boerderij op Dorpsstraat 89 zet Ada de Haan de deuren open van haar nieuwe, inpandige atelier, wat zeker een bezoek waard is. Klim de trap op en bezie een werkplaats waar het bruist van de creativiteit…………………… Entrée via de darsdeuren. Op de oude dars is eveneeens kunstzinnigheid te bezien.

Tegenover in het klein, maar fijne Musem Het Regthuys zijn mooie Westfriese oudheden en curiositeiten uitgestald en kunt u een kijkje nemen in de authentieke, historische gevangenis.

Bij Het Nieuwe Bonte Paard kunt u natuurlijk genieten van een heerlijke koffie met huisgemaakt gebak, hopelijk bij goed lenteweer op het terras.

Om 16.00 uur zal de Hoornse band “VanOnder” hier hun sfeervolle muziek laten horen. Zij zingen meedeiners in je moerstaal. Een aangename muzikale chaos aan stijlen.

Kortom voor een ieder volop mogelijkheden om uw lentekriebels te laten floreren en om op 3 mei naar Abbekerk te komen!

De deelnemers van de LenteFair 2015 ontvangen u graag.

De LenteFair wordt gehouden van zondag 3 mei van 11.00 tot 16.00 uur. Entrée is gratis. Parkeren op het Burgemeester Kromplein of achter het café. Aan hetzelfde Burgemeester Kromplein is de hobbywinkel van Marjolein Zweed Creatief tijdens de fair geopend.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.