16.8 C
Medemblik
10 juli 2020 21:15
Medemblik Actueel.

Jaap Dudink(Andijk) rapste in tweede zomeravond competitie West-Frisia

Andijk – Jaap Dudink kroonde zich woensdagavond overtuigend tot winnaar van de tweede ZomerAvond Competitierit van West-Frisia. De renner toonde zich veruit de snelste van een kopgroep van zes.

De onderweg zeer strijdlustige Adne van Engelen moest zich tevreden stellen met de tweede plaats, terwijl Kasimir Den Hertog zich ontfermde over plaats drie. Meest opvallende naam in de kopgroep was die van Peter Koning.

De Venhuizerse-renner van Australische Pro-Continentalploeg Drapac besloot tijdens een kort verblijf in Nederland de clubwedstrijd in Bovenkarspel op te zoeken. Koning passeerde als vijfde de eindstreep.

Uitslag: 1. Jaap Dudink (Andijk), 2. Adne van Engelen (t Zand), 3. Kasimir den Hertog (Enkhuizen), 4. Ger v/d Wal (Hoogkarspel), 5. Peter Koning (Venhuizen), 6. Roy Lennings (Enkhuizen), 7. Nico Leijen (Enkhuizen), 8. Mike Hooiveld (Andijk), 9. Sander v. Lith (Andijk), 10. Edwin Sierkstra (Hoogkarspel)

Reageren via facebook

Uw banner hier?



Uw banner hier?