18.2 C
Medemblik
27 mei 2020 15:40
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – heerlijke lenteweer

Medemblik – Vandaag een voorproefje van hoe het ook kan zijn met het voorjaar. Met 17 graden is het vanmiddag heerlijk voorjaarsweer. De wind is matig 3Bft en waait uit het zuidoosten. In de nacht naar zaterdag koelt het af tot zo’n 8 graden.

Het weekend is weer het een stap terug naar wat we gewend zijn van de laatste weken, op zaterdag 12 graden en op zondag 13 graden. Het blijft wel zo goed als droog enkel op de zaterdag is er kans op een spatje neerslag.

Maandag ook weer volop zon met 12 graden. Dinsdag weer iets warmer met 15 graden maar daarna laten de berekeningen weer een terugval naar 10 á 11 graden zien. De lente wil niet echt de hoge versnelling inschakelen en richting de 15 á 16 graden gaan.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook