Leerlingen Tabor College rennen en fietsen 6000 euro bijelkaar voor Nathaniël

Hoorn – Gisterochtend hebben de leerlingen van het Tabor College in Hoorn zich van hun allerbeste kant laten zien. Door zich te laten sponsoren hebben zij gisteren 6000 euro opgehaald door te rennen en te fietsen.

Compleet verrast

Anouk met de door haar gewonnen ajax-torso

Sylvano Rosenberg van de Nathaniël Victory Foundation was totaal verrast door het enorme bedrag dat is opgehaald door de leerlingen.  Anouk één van de leerlingen won tijdens de veiling een speciaal gemaakte Ajax-torso, zij beloofde dat deze een speciaal plekje op haar slaapkamer zou krijgen.

Er staan nog veel activiteiten aan te komen om te zorgen dat de kleine Nathaniël, waar de ouders deze week fantastisch nieuws te horen kregen van de artsen toen de vertelden dat de Nathaniël “schoon” is, richting Amerika te krijgen voor de behandeling die nodig is om hem helemaal te genezen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.