Belangrijke veiligheidswaarschuwing fietsen met Zipp 88-voornaaf

Medemblik – Zipp heeft een technisch probleem ontdekt in de fietsen met Zipp-wielen met Zipp 88-voornaaf. Er kan een probleem zijn met de spaakbevestiging. Zipp roept consumenten op het fietswiel met de betrokken naaf naar de lokale SRAM- of Zipp-dealer terug te brengen. Deze stelt vervolgens onmiddellijk de garantieprocedure in werking.

Voor de meeste consumenten betekent dit dat hun wiel gratis met nieuwe onderdelen opnieuw wordt opgebouwd. Dealers kunnen contact opnemen met hun lokale SRAM service provider voor meer informatie en instructies. Wanneer consumenten niet in staat zijn om via de dealer bevestiging te krijgen of de naaf is betrokken in deze terugroepactie, raadt Zipp aan om contact op te nemen met 1 van de SRAM service locaties. Deze zijn te vinden op www.sram.com.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.