15.1 C
Medemblik
23 mei 2020 10:37
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – de lente staat voor de deur

Medemblik – Vandaag schakelt de lente even een versnelling hoger in. Met vanmiddag al 14 graden op de meter is het een stuk warmer dan de afgelopen dagen. De wind is zwak 2Bft en waait uit het noorden.

Vrijdag is een topdag, van vroeg in de ochtend tot in de avond is de zon de hoofdrolspeler. De temperatuur loopt al snel op naar 17 mogelijk 18 graden.

Zaterdag is het weer knudde. Veel bewolking, kans op wat lichte neerslag en een temperatuur van hooguit 14 graden maakt weer een einde aan een dag lente. Zondag is het weer iets beter met meer zon maar met 13 graden ook weer een stukje frisser.

Na het weekend komt de zon weer terug maar de temperatuur zal rond de 12 á 13 graden blijven schommelen. 

Reageren via facebook