Politie krijgt extra ruimte gemeentehuis Wognum

Wognum – Vanaf 9 april heeft de politie een extra ruimte in het gemeentehuis aan de Dick Ketlaan in Wognum. Naast het 3D-aangifteloket kunnen inwoners van de gemeente Medemblik en omgeving in een aparte ruimte in gesprek met de politie, bijvoorbeeld met de wijkagent. U kunt van deze extra service gebruik maken door vooraf te bellen met 0900-8844.

Politie dichtbij de burgers

De politie is hard bezig om de dienstverlening naar burgers te optimaliseren. Het uitgangspunt daarbij is politie dichtbij waar nodig, en altijd bereikbaar. Daarbij willen we onze dienstverlening zoveel mogelijk aan laten sluiten op de wensen van burgers en bestuur.

Burgemeester Streng over de nieuwe nevenvestiging in Wognum: “Ik vind het van belang dat de politie dichtbij onze inwoners is, en blijft. We stellen daarom graag ons gemeentehuis ter beschikking om dit mogelijk te maken. Tijdens de openingstijden van het gemeentehuis krijgen  inwoners, naast het 3D-aangifteloket, een extra mogelijkheid om met de lokale politie in contact te komen, bijvoorbeeld voor een gesprek met de wijkagent.”

Aangifte doen

Bij de politie aangifte doen kan op meerdere manieren. Via internet, telefoon, via het 3D-aangifteloket of thuis in specifieke situaties. Het makkelijkst kunt u bellen met 0900-8844 zodat u samen met de politieservicemedewerker bepaalt welke manier, welke datum en locatie u het beste uitkomt om aangifte te doen. Voor de bewoners van Medemblik is de dichtstbijzijnde locatie om aangifte te doen in het gemeentehuis van Medemblik in Wognum: dit kan op afspraak via 3D-aangifte.

3D-aangifteloket in Wognum

Sinds maart 2014 is het 3D-aangifteloket in Wognum geopend. Mensen die via dit kanaal aangifte gedaan hebben, zijn zeer enthousiast over dit middel, van jong en oud. Door opstelling, techniek en omgeving ervaart de aangever het als een persoonlijk contact, en ontstaat een effect dat met 3D te vergelijken is. Vandaar de benaming 3D-aangifteloket.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.