Medemblik Actueel.

Algemeen

Update – Brutale diefstal door scholieren op zoek naar stageplek

Medemblik – Gisteren is bij een bedrijf in Medemblik een wel hele brutale diefstal gepleegd. 2 jongens van rond de 13/14 jaar kwamen bij het bedrijf binnen om te vragen of er een stageplek was voor de jongens.

De medewerkster van het bedrijf vertelde de jongens dat zij helaas geen stageplek voor de jongens heeft. Het viel de medewerkster op dat de jongens daarna wel heel snel weggingen op de fiets stapten en er snel vandoor gingen. Met een akelig gevoel over wat er zojuist gebeurde ontdekte de medewerkster al snel waarom de 2 jongens er zo snel vandoor gingen… de portomonee bleek te zijn gestolen.  In deze portomonee zaten pinpassen, die zij direct heeft laten blokkeren, rijbewijs en geld.  

Mocht iemand een portomonee hebben gevonden met daarin pinpassen/rijbewijs het geld zal er wel uit zijn, dan graag even mailen naar redactie@medemblikactueel.nl of even bellen met de politie op telefoonnummer 0800-8844(tuig) .

Update: Het blijkt toch nog wel meer te omvatten dan enkel een gestolen portomonee. Het gaat zover wij nu weten om een groepje jongens in de leeftijd van 13 tot een jaar of 15 die bij diverse bedrijven al binnen zijn geweest en oa. mobiele telefoons en geld hebben gestolen.  Er gaat door diverse bedrijven nu aangifte worden gedaan bij de politie.

Reageer op dit onderwerp