17.1 C
Medemblik
22 mei 2020 03:20
Medemblik Actueel.

Update – Vermist, 2 jonge meiden 14 en 15 jaar. Weggelopen uit instelling Heerhugowaard

Regionieuws – Twee meisjes (14 en 15) uit Heerhugowaard worden sinds enkele dagen vermist. Beide meisjes zijn weggelopen uit de instelling waar zij wonen. Onduidelijk is of het om dezelfde instelling gaat.

Kyona van Komen (14, links) liep op Eerste Paasdag weg. Ze is 1,68 meter lang, heeft blond haar en blauwe ogen. Welke kleding zij op de dag van haar vermissing droeg, is niet bekend. Naomi Jansen (15, rechts) verdween afgelopen zaterdag. Ze droeg een strakke, zwarte broek, zwarte laarsjes en een zwarte, leren jas. Naomi heeft blond haar en blauwe ogen.  

Wie meer weet over de meiden wordt verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0800-6070. 

Update: De moeder van Kyona laat via Facebook weten dat haar dochter weer terecht is.

Reageren via facebook