Veiligheid in Medemblik thema Stadsraad

Medemblik – Op 29 april zal de Stadsraad van Medemblik tijdens haar halfjaarlijkse openbare vergadering in Café Brakeboer opnieuw een spraakmakend onderwerp aansnijden.

Na recentelijk de Zorg, het centrum en het Toerisme in Medemblik centraal te hebben gesteld zal het op 29 april over de Veiligheid in Medemblik gaan. Want waar de officiële cijfers een daling van inbraak- en geweldsdelicten laten zien zijn er ook zorgen over de aanrijdtijden van de hulpdiensten en het functioneren van de Veiligheidsregio. En waar bewoners gevaarlijke verkeerssituaties zien en soms ternauwernood aan ongelukken kunnen ontkomen is de handhaving op deze verkeerssituaties soms letterlijk ver te zoeken. Moeten burger nu ook gaan participeren als verkeersregelaar, of zelf ingrijpen bij geweldsdelicten? Of is dat ook weer niet de bedoeling?

Graag willen in gesprek met u en met de professionals. Uiteraard hopen we op weer een hoge opkomst, maar we hopen vooral op veel antwoorden op vragen die bij de bevolking leven.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.