12.3 C
Medemblik
21 oktober 2020 12:22
Medemblik Actueel.

Oranjedorp Opperdoes viert lustrumweek

Opperdoes – 2015 een speciaal jaar voor het dorp Opperdoes van 27 april t/m 5 mei staat dit oranje dorp weer bol van activiteiten in de lustrumweek die elke vijf jaar gehouden wordt.

De oranjevereniging van Opperdoes heeft weer flink zijn best gedaan om een mooi programma te maken voor deze lustrumweek.

Als één van de hoogtepunten willen wij onder de aandacht brengen de rommelroute die gehouden wordt op donderdag 30 april van 17.00 tot 20.00 uur. Deze dag zullen veel bewoners hun “oude” spullen aanbieden op een vrijmarkt door het gehele dorp, tijdens deze rommelroute kunt u meteen genieten van de versiering die door de verschillende buurten in het thema “Culturen en Landen” is gemaakt. Tijdens deze route zal de citytourbus u gratis rondrijden met op- en afstappunten door het gehele dorp.

Indien u niet in Opperdoes woont en toch wilt meedoen met deze route geef u dan op via de website van de oranjeverening.

Tijdens deze route staat op Noorderpad een stand van Team Tom Samenloop voor Hoop, een initiatief van een groep actieve jonge mensen die geld in zamelen voor de Samenloop voor Hoop/KWF kankerbestrijding. Hier kunt u genieten van een lekkere hamburger of suikerspin terwijl de kinderen zich vermaken op het springkussen. Ook zullen daar mooie spullen verkocht worden. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel. Like dit team op Facebook en zie wat voor ludieke acties ze verder in petto hebben.

Komt dus allen deze week naar het “Oranje dorp” Opperdoes en vier het feest mee!

Reageren via facebook