6.6 C
Medemblik
23 november 2020 19:57
Medemblik Actueel.

Opperdoes deelt punten met Reiger Boys in aantrekkelijk duel

Opperdoes – Een zeer leuke wedstrijd om naar te kijken heeft geen winnaar opgeleverd. Waar Opperdoes al 90 loodzware minuten in de benen had en Reiger Boys nog fit diende te zijn was het uiteindelijk toch dat Opperdoes nog het meest teleurgesteld was na het 2-2 gelijke spel.

De thuisploeg kwam na een klein kwartier op voorsprong door een geweldig schot van Kevin Grent, na zeer goed voorbereidend werk van Moussa Hadi. Vlak voor de pauze was de rechtsback van Reiger Boys zo dom om na te trappen in een onschuldig duel met Kevin Grent, en kon onmiddellijk inrukken van de prima leidende heer Heek uit Spakenburg. Niet veel later een voorzet van rechts, de kopbal van Sven Sinkeldam op de paal, maar een duw tegen Grent geconstateerd en strafschop voor Opperdoes. Marijn Putting faalde niet en bepaalde de ruststand op 2-0.

Na de thee heeft Opperdoes verzuimd om Reiger Boys de genadeklap uit te delen. Vooral de kans van Moussa Hadi had er in gekund. Waar gekozen werd voor een stiftbal, na goed voorbereidend werk van hemzelf, had een harde schuiver waarschijnlijk beter volstaan. Wedstrijd niet op slot en even later een counter van de gasten 2-1. De thuisploeg stond niet goed meer en het middenveld werd verwaarloosd. Zo dus ook bij de gelijkmaker.

De kans was er op 3-1, ware het niet dat de steekbal van Kevin Grent op Roy Janssens te scherp was. Bijna iedereen bij Opperdoes uit positie, de counter snel en doeltreffend, en zo werd het 2-2. Ondanks het slotoffensief van de thuisploeg kwam de overwinning niet. Op voorhand een mooie uitslag, maar na 90 minuten gezien toch een kleine teleurstelling. Al had Opperdoes wat beter in de organisatie blijven voetballen dan was Reiger Boys nooit meer aan een punt gekomen.

Maar toch complimenten om op deze maandag na een zware zaterdag toch zo te knokken voor een goed resultaat . Komende zaterdag uit naar Kadoelen om 15.00 uur. 

 

 

Reageren via facebook