12.3 C
Medemblik
25 mei 2020 07:53
Medemblik Actueel.

Uitslag prijsvraag Ricky Koole en Leo Blokhuis

Medemblik – Zoals u al langere tijd van ons gewend bent willen wij onze lezers graag meelaten delen in het succes van de website. Wij geven daarom met regelmaat mooie prijzen weg, zo gaven wij al eens een weekendje rijden in een Porsche weg, reischeques, een compleet arrangement in de bowling en regelmatig ook vrijkaartjes voor het Bon-Theater.

Zo ook nu weer. Wij hebben liggen 2 kaarten voor de voorstelling van Ricky Koole en Leo Blokhuis en om deze kaarten te winnen vroegen wij aan u waar Leo Blokhuis bekend door is geworden.  In totaal kregen wij 214 antwoorden binnen en daarvan was ruim 60% goed geraden dus moest er gegraaid worden in de hoge hoed om de winnaar daar uit te halen.

De winnaar is geworden….  Peter Vreijsen….  hij was 1 van de velen die Top 2000 Agogo juist wist te raden.

Van harte gefeliciteerd.. Het Bon-Theater neemt contact met u op over de afhandeling van deze prijsvraag.

Reageren via facebook