16.7 C
Medemblik
23 september 2020 20:46
Medemblik Actueel.

Fixet Middenmeer en Medemblik worden KlusWijs!

Medemblik – De Fixet bouwmarkten in Middenmeer en Medemblik, respectievelijk gevestigd aan de Havenkade 30 en aan de Nijverheidsweg 6, zullen op 1 april aanstaande haar deuren openen onder de naam KlusWijs. In september 2014 werd bekend gemaakt dat de Fixet formule niet werd doorgezet door formulehuis DGN. Deze koos ervoor om uitsluitend met Hubo en Multimate verder te gaan. Hierop hebben diverse Fixet ondernemers besloten om de overstap te maken naar een ander formulehuis: KlusWijs.

KlusWijs is een volledig Nederlandse onderneming met inmiddels ruim 30 bouwmarkten in Nederland. Gestart in 2011, dus daarmee ook de snelst groeiende keten binnen doe-het-zelf.

Ger en Edith Bijenhof waren al enige tijd op zoek naar een nieuwe, onderscheidende, aanpak. Ook het huidige interieur met de daarbij behorende assortimenten, was toe aan een nieuwe strategie en een eigentijdse “look & feel”. “Te vaak blijven ondernemers hangen in het jasje dat ze, bij wijze van spreken, al tientallen jaren hebben. Gevolg is dat de winkel oubollig wordt, niet meer van deze tijd is en ook totaal niet meer verrast”, aldus het bewogen ondernemerspaar.

Met de nieuwe aanpak onder KlusWijs zullen er vele nieuwe assortimenten te zien zijn en ook duidelijke accenten worden toegevoegd. Alle onderdelen van deze nieuwe aanpak staan in het teken van rust, duidelijkheid, onderscheid, inspiratie en informatie. Opvallend binnen de KlusWijs-bouwmarkten is het interieur met veel antracietgrijze accenten. Ook hebben alle hoge stellingen plaats gemaakt voor stellingen met een hoogte van 1,70 meter. Hierdoor wordt de bouwmarkt heel erg vriendelijk en straalt deze een enorme rust uit. Je wordt als consument echt vanzelf uitgenodigd om eens heerlijk rond te lopen. Door het verlagen van alle stellingen wordt de bouwmarkt bovendien optisch enorm vergroot. Het hoofdpad is voorzien van zogenaamde Kluscoach borden. De meest voorkomende klussen staan daarop omschreven.

De nieuwe KlusWijs bouwmarkt is ook voorzien van een unieke navigatie. Zo tref je geen borden meer aan waarop de assortimenten staan, maar hangen er reusachtige achthoeken aan het plafond. De achthoeken zijn opgebouwd uit steigerbuizen en geven met mooie beelden en korte teksten precies aan in welk gebied je het product vindt dat je zoekt. Heel gemakkelijk en nog sfeer verhogend ook.

Binnen de nieuwe assortimenten speelt met name ook de aanwezigheid van het KlusWijs huismerk een grote rol. De KlusWijs huismerken worden geproduceerd door vooraanstaande merkfabrikanten, dus kwalitatief zijn ze minimaal gelijk aan het bekende A-merk. Prijstechnisch liggen de huismerken echter zomaar 20 tot 40% onder de A-merken. Belangrijke assortimenten onder het KlusWijs huismerk zijn verf, deurbeslag, tuingereedschappen en ijzerwaren.

KlusWijs Middenmeer en Medemblik introduceren ook voor haar vaste klanten de KlusWijs KlusPas. Uiteraard kan iedere consument zijn/haar oude Fixet pas omwisselen voor de nieuwe Kluspas. Iedere klant krijgt met deze KlusPas 5% van de aankoop op de pas gestort. Na 20 aankopen kan het saldo flink opgelopen zijn en is dan vanaf dat moment ook volledig besteedbaar. Toch mooi meegenomen!

De verbouwing naar een volledige up-to-date KlusWijs Bouwmarkt zal de nodige weken in beslag gaan nemen. Zo wordt er begonnen met de bouwmarkt in Medemblik en volgt de verbouwing van Middenmeer daar direct achteraan. Het gehele team zet de schouders eronder en zal er alles aan doen om de overlast zo veel mogelijk te beperken. Sterker nog….de komende weken zullen de nodige assortimentsveranderingen worden gedaan, waardoor er zeer stevig wordt opgeruimd met absurde kortingen!

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?