Medemblik Actueel.

Dubbelconcert Medemalaca Vocali Bonifaciuskerk Medemblik

Medemblik –  Op zaterdagavond 18 en zondagmiddag 19 april aanstaande geeft Medemalaca Vocali, dé klassieke zangvereniging van Medemblik met ruim 100 leden (!), weer haar jaarconcert in de Bonifaciuskerk aan de Overtoom in Medemblik.

Op het programma staan een verrassend werk van Vivaldi, twee prachtige stukken van Mendelssohn, een bijzonder Te Deum van Dvorak en de min of meer feestelijke Krönungsmesse van Mozart. Er komen 4 solisten, waaronder de sopraan Evelyne Overtoom, tenor Arco Mandemaker en de in de regio bekende bas/bariton Pierre Mak. Bovendien speelt er een professioneel gelegenheidsorkest met ervaren musici. Het geheel staat onder leiding van de onvolprezen dirigent Jan Laan !

Details:

  • Waar: Bonifactiuskerk Medemblik
  • Wanneer: zaterdagavond 18 en zondagmiddag 19 april 2015
  • Hoe laat: Zaterdagavond 20:15 uur / Zondagmiddag 14:30 uur
  • Kosten: € 20,- p.p
  • Informatie: Praktisch Projectmeubel Telefoon: 0227-540015 ( van dinsdag t/m zaterdag 10:00 tot 17:00 uur) of via info@practischprojectmeubel.nl

Reageren via facebook