Medemblik Actueel.

Algemeen

Weerbericht Medemblik – wisselend bewolkt met kans op wat neerslag

Medemblik – De paasmaandag verloopt wisselvallig, perioden met zon worden afgewisseld met perioden van bewolking waaruit mogelijk een spatje neerslag kan vallen. De temperatuur loopt vanmidag op naar 11 graden bij een matige wind uit het  noorden tot noordoosten. In de nacht naar maandag klaart het op en koelt het af tot zo’n 3 graden.

Dinsdag is het vrij zonnig en met een maximum temperatuur van 10 graden net iets te fris voor de tijd van het jaar. Woensdag en donderdag zijn ook nog te frisse dagen met maximum temperaturen van 12 graden maar vanaf donderdag begint de lente echt.

Vrijdag loopt het kwik snel op naar de 15 á 16 graden, in de zon uit de wind kan zelfs de 18 graden worden gehaald. Neerslag zal er niet vallen al is de bewolking soms wel een spelbreker. Of het op termijn ook zo blijft is nog maar de vraag, de berekeningen laten na volgend weekend weer een dalende tendens zien kwa temperatuur

Reageren via facebook