Weerbericht Medemblik – Zonnige start later meer bewolking

Medemblik – Paaszondag begint met zonneschijn. Tijdens de middaguren komen er wolkenvelden en tegen en tijdens de avond is er kans op wat lichte (mot)regen. Het wordt maximaal 10 graden en de wind is zwak tot matig uit het noorden tot noordwesten. Op paasmaandag zijn er wolkenvelden maar ook enkele opklaringen en met 9 graden weer iets frisser dan vandaag.

Vanaf dinsdag gaat de temperatuur dan eindelijk wel richting de lenteachtige temperaturen, op dinsdag 10 graden maar dat loopt richting de vrijdag op naar zo’n 14 á 15 graden bij een matige wind uit het zuidoosten.

Maar of dit weertype doorzet is nog maar de vraag. Berekeningen laten na het volgend weekend weer een daling van de temperatuur zien richting de 10 graden en een toenemende regenkans.