Medemblik Actueel.

markten

Verenigingsleven Onderdijk slachtoffer stoppen kofferbakmarkt

Onderdijk – De organisatie achter de zeer populaire kofferbakmarkten in Onderdijk laten weten dat zij zijn gestopt met het organiseren van deze markten in Onderdijk. De oorzaak ligt in de toenemende concurrentie van o.a de kofferbakmarkten op het Nesbos en in de Muiter in Medemblik.  

Zo komt er dus na 22 jaar een einde aan deze traditie.. Op de topdagen van de markt kwamen er vele duizenden mensen uit heel Noord-Holland op de kofferbakmarkt in Onderdijk af. 

Verenigingsleven Onderdijk

Het verenigingsleven in Onderdijk kon zich al die jaren verheugen op een gift van de kofferbakmarkt organisatie, elk jaar kregen 2 verenigingen een donatie van het bestuur. Verenigingen als de speeltuin, jeugdclubs maar ook het Dorpshuis en de vereniging Oud-Onderdijk konden zich verheugen op een donatie.

Dit alles is nu voorbij. Onderdijk heeft na 22 jaar geen eigen kofferbakmarkt meer. 

Reageren via facebook