Kinderboerderij 't Langoortje Medemblik krijgt koelkast

Medemblik – Kinderboerderij ’t Langoortje heeft van Dienst Justitiële Inrichtingen uit Heerhugowaard een koelkast mogen ontvangen. Hij staat inmiddels in de boerderij en ze zijn er erg blij mee!

De Westfriese Uitdaging

Via de website ‘De Westfriese Uitdaging‘ had het langoortje om een koelkast gevraagd waar positief op werd gereageerd door de Dienst Justitiële Inrichtingen in Heerhugowaard. 

De Westfriese Uitdaging is een website waar particulieren, stichtingen en verenigingen verzoeken kunnen plaatsen als deze op zoek zijn naar spullen zoals bijvoorbeeld een archiefkast of barkrukken of een tennistafel. 

De missie van de Westfriese Uitdaging is Maatschappelijk Betrokken Ondernemen stimuleren en organiseren om maatschappelijke organisaties te ondersteunen.

De Westfriese Uitdaging is simpel gezegd een bemiddelingsbureau in vraag en aanbod van materialen (spullen), middelen (media) en menskracht (extra handjes, creativiteit, kennis en kunde). Een ondernemersnetwerk waarin bedrijven gestimuleerd worden om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen in concrete acties om daarmee het leefklimaat in Westfriesland te verbeteren.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.