Nibbixwouder Arie Schouten in geprek met Westfriesland in Bedrijf over afschaffing melkquota

Nibbixwoud – De melkquota, het systeem waarmee de Europese Unie de melkprijs 30 jaar lang reguleerde, worden per 1 april 2015 afgeschaft. Wat betekent dit voor de melkveehouders? Een gesprek met Arie Schouten voormalig veehouder en thans voorzitter LTO Noord afdeling Westfriesland.

Westfriesland in Bedrijf is elke zaterdagmiddag tussen 17.00-18.00 uur te beluisteren op Radio Hoorn, 105.8 FM ether, 785 op Ziggo radio en overal via www.radiohoorn.nl. Elke maandag na de uitzending zijn de interviews op deze pagina nogmaals te beluisteren.

https://soundcloud.com/westfrieslandinbedrijf/wib20150328-arieschouten-02

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.