Informatieavond Berend Botje

Regionieuws – Welke vorm van opvang past het beste bij mijn gezin? Heb ik recht op kinderopvangtoeslag? Kan een gastouder ook in het weekend opvang bieden? Krijg ik hulp bij het administratieve traject? Wat zijn de kosten? Tijdens de informatieavond van Kinderopvang Berend Botje op maandag 13 april krijgt u direct antwoord op deze en andere vragen. U bent van harte welkom tussen 19:30 en 21.00 uur op De Oude Veiling 6 in Zwaag. Voor alle bezoekers staat koffie én een leuk presentje klaar.

Berend Botje biedt verschillende vormen van kinderopvang op vrolijk ingerichte, veilige locaties en altijd onder deskundige begeleiding. Dit kan opvang zijn op een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal, voor- en/of naschoolse opvang (na)bij basisscholen of opvang bij een gastouder. Medewerkers van Berend Botje zijn tijdens de informatieavond aanwezig om u persoonlijk en geheel vrijblijvend te informeren over de mogelijkheden. Ook kan ter plekke een kostenindicatie worden gemaakt.

De informatieavonden van Berend Botje vinden elke eerste maandag van de maand plaats op het Centraal Bureau in Zwaag. Daarnaast heeft elke opvanglocatie inloopochtenden en -avonden, zodat u kennis kunt maken met de locatie bij u in de buurt. Meer informatie hierover vindt u op de site bij de locaties. U kunt ons natuurlijk ook bellen via (088) 2337 000.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.