Motorcoureur Rob hartog richt blik op EK Superstock 600

Abbekerk – Nu het seizoen 2014 weer achter ons is gelaten staat al enige tijd de focus weer op het nieuwe seizoen. Alle voorbereidingen zijn in gang gezet voor het volledige seizoen EK Superstock 600 op het nieuwe merk Kawasaki voor Rob en er begint steeds meer (groene) kleur aan te komen. 

Het voorgaande seizoen, waarin Rob Hartog Nederlands Kampioen is geworden in de Dutch Supersport klasse, is echter niet zonder aandacht voorbij gegaan. Zo werd de coureur uit Abbekerk gehuldigd tijdens het Nationale motorsportgala van de K.N.M.V., waar oud wereld kampioen 50 cc Jan de Vries de prijzen overhandigde. Tijdens de Westfriese sportverkiezingen werd Rob genomineerd voor Sportman van het jaar. Daarnaast vond er een huldiging plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Medemblik, waar wethoudster Joke Fit alle kampioenen toesprak en een aandenken overhandigde.

Nieuwe sponsoren

In aanloop naar het nieuwe seizoen in het EK Superstock 600 mag Team Hartog Racing Against Cancer een tweetal nieuwe partners verwelkomen. Naast de grote groep enthousiaste mensen achter het team, waarvan velen al sinds het begin van Rob Hartog zijn wegracecarrière trouwe partner zijn, komt zowel Boos Bestratingen als Bleeker Motoren als een welkome aanvulling binnen de nieuwe raceplannen.

Boos Bestratingen

Boos Bestratingen uit Wervershoof is dé specialist als het gaat om machinale bestratingen, sier straatwerk en/of grondwerk. Boos Bestratingen B.V. is een bedrijf met een sterke motivatie om de beste kwaliteit te leveren. Zij bieden met vakkennis, ervaring en veelzijdigheid een totaalpakket aan middelen voor het uitvoeren van alle bestratingswerkzaamheden.

Ko Boos: “Het ondersteunen van talent staat bij ons hoog in het vaandel. De prestaties van Rob laten zien dat hij en zijn begeleidingsteam goed bezig zijn. Daarom gaan wij graag deze samenwerking aan. Daarnaast is het een mooie combinatie door de ligging in West-Friesland van beide partijen.”

Bleeker Motoren

Bleeker Motoren uit Hoorn is in 2015 al 30 jaar specialist in de motorbranche. Er staan altijd minimaal 60 recent gebruikte motoren op voorraad, met Bovag garantie. Het is een bedrijf waar vlot gewerkt wordt en afspraken altijd nagekomen worden. Bij Bleeker bent u geen nummer!

John Bleeker: “Na de bekendmaking van de switch van Team Hartog leek het ons een mooie mogelijkheid om Rob als coureur te kunnen helpen in zijn race ambities, daar wij de wegracesport in West-Friesland een warm hart toedragen. Daarnaast viel Lars Kooijman af, die helaas moest stoppen vanwege zijn ongeval. De regionale bekendheid en ligging van het team passen uitstekend binnen ons bedrijf en daarom zien wij dit als een mooie samenwerking.”

Teampresentatie

Volgende week zal Rob voor het eerst kennis maken met de Kawasaki ZX-6R op Motorland Aragon in Spanje. Hou zondag 5 april vrij in uw agenda voor de jaarlijkse teampresentatie, waar onder andere de nieuwe motor onthuld zal worden. Zaal open om 17:00 en de presentatie zal aanvangen omstreeks 19:30 uur. Daarnaast is er natuurlijk de veiling voor de Stichting Against Cancer, inbreng van kavels zijn welkom via p.hartog@quicknet.nl of (06) 5317 2666.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.