15.1 C
Medemblik
7 juli 2020 20:06
Medemblik Actueel.

12 jarige Isabel Dubbeld(Hauwert) tweede keer op rij Nederlands kampioen showrijden

Hauwert – Samen met haar vriendin Roxy Janssen uit Katwoude is de 12-jarige Isabel Dubbeld uit Hauwert Nederlands kampioene showrijden geworden. 

Het kampioenschap werd afgelopen weekend gehouden op de ijsbaan van Kardinge in Groningen waar verschillende categorieën werden verreden. Isabel kwam uit in de categorie duo en grote groep (18 personen). 

Samen met met haar vriendin wist zij de categorie duo te winnen. Zij schaatsten op muziek van Nightmare before Christmas en waren eng geschmikt. 

Na het duo optreden moest Isabel zich snel omkleden om mee te doen met de grote groep waar zij samen met zus Michelle schaatste. Voor dit optreden moest zij heel veel oefenen omdat het heel precies moest gaan. 1 persoon droeg rechts wit en zwart links in het kostuum en zo leek het voor het publiek net of er een zwart persoon en een wit persoon op het ijs stond. 

Natuurlijk gaat Isabel volgend jaar ook weer voor de volle winst. 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?