16.5 C
Medemblik
27 mei 2020 11:18
Medemblik Actueel.

Wintertennis dames in de Dars feestelijk afgesloten

Wervershoof – Op 25 maart sloten de 32 dames van de wintertennis het seizoen af in de Dars, Vorig jaar namen Anneke Imming en Thea Holtkamp de indeling en administratie over van Cathy Kuin. ‘Even wennen, maar iedereen was erg enthousiast.’ 

Elke woensdagochtend komen de dames bijeen voor een prettig potje tennis. Van 9 tot 10 uur worden de eerste partijen gespeeld, het uur erna volgt de rest.  Met 32 vrouwen bemannen ze 3 banen. Na afloop wordt de ochtend altijd gezellig afgesloten met een kop koffie in de kantine. 

Anneke en Thea regelden het afgelopen seizoen alles. Ze namen het stokje over van Cathy Kuin die het 25 jaar met veel liefde heeft gedaan. Anneke: ‘Het is fijn dat Thea en ik het samen doen. Om geen ingewikkelde schema’s te hoeven samenstellen hebben we bedacht dat iedereen voor ze de baan op gaan een kaart trekt. Dan pas zie je tegen wie je speelt. Dat werkt goed. En als je een te sterke partij tegenover je hebt staan, kan er worden geruild. De afsluiter was wel even wennen dit seizoen. Geen prijzen na de competitie. Maar de lunch na afloop was heerlijk. Net als de koffie die ons door Inge Schouten in de Dars werd aangeboden.’ 

De wintertennis is weer voorbij, maar alle dames hebben zich voor het seizoen 2015-2016 weer opgegeven. Anneke en Thea en hun team tennissen in de zomer door bij tennisvereniging De Kaag in Wervershoof en Centecor in Zwaagdijk. In oktober start het nieuw winterseizoen in de Dars. ‘Er kunnen nog nieuwe leden bij. En ja, ook heren zijn van harte welkom!’ 

Opgeven voor wintertennis seizoen 2015-2016

Nieuwe leden kunnen zich aanmelden bij

Fijne zomer toegewenst en veel tennisplezier!

Reageren via facebook