Weerbericht Medemblik – regenachtige dag

Medemblik – Vandaag hebben wij te maken met een regengebied dat over onze regio trekt. De zon zullen wij vandaag vrijwel niet te zien krijgen en van tijd tot tijd valt er neerslag. De temperatuur loopt op naar rond de 7 graden. In de nacht naar donderdag koelt het af tot zo’n 3 graden en komen er brede opklaringen voor. 

Donderdag is ook een regenachtige dag met weinig ruimte voor de zon en met 8 graden iets warmer dan vandaag. Vrijdag is er wel meer ruimte voor de zon en met 9 graden ook weer iets warmer.. Het weekend verloopt nat, zowel zaterdag als zondag vallen er geregeld buien bij een temperatuur van 11 graden. 

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.