Extra werkzaamheden rotonde Vok Koomenweg Wervershoof

Wervershoof – Aan de rotonde Markerwaardweg (N240) – Vok Koomenweg hebben in het weekend van 20 maart tot 23 maart 2015 wegwerkzaamheden plaatsgevonden. De binnenring van de rotonde is vervangen en het asfalt is verwijderd door een freesmachine. Door slechte weersomstandigheden is het niet mogelijk geweest om de deklaag van het asfalt van de rotonde Vok Koomenweg aan te brengen.

Dit betekent dat op woensdagavond 25 maart vanaf 20.00 uur tot donderdagochtend 26 maart om 06.00 uur de rotonde Vok Koomenweg nogmaals wordt afgesloten om de deklaag op het asfalt aan te brengen. De weggedeeltes van de Markerwaardweg (N240) tussen Zwaagdijk en de Dirk Bijvoetweg worden deze nacht ook afgesloten, zodat het werk veilig uitgevoerd kan worden.  

Omleiding verkeer
Bestemmingsverkeer vanuit het zuiden richting Medemblik kan vanaf de kruising Markerwaardweg (N240) – Zwaagdijk over de Parallelweg rijden. Vanaf de rotonde Markerwaardweg (N240) – Dirk Bijvoetweg kan het verkeer dan weer over de Markerwaardweg (N240) rijden. Verkeer vanuit het noorden moet omrijden via de Westerzeedijk (N239) en de A7. De omleidingsroute is ter plekke met borden aangegeven.

Meer informatie
Voor vragen over de werkzaamheden kunt u bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen, 0800 – 0200 600 (gratis) of mailen naar: infoN239-N240@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn te volgen via www.noord-holland.nl/N239enN240.