2-jarig bestaan FunFestijn in het teken van Madelief en Nathaniël

Medemblik – FunFestijn bestaat op 27 april tijdens Koningsdag precies 2 jaar. Een goede reden om een leuke dag te organiseren voor de kinderen van Medemblik en omgeving. Nog leuker om deze dag in het teken van Madelief en Nathaniël te zetten.

Zoals het er naar uitzag zou  er weinig georganiseerd worden voor de kinderen tijdens Koningsdag in Medemblik. Dat zou jammer zijn en daarom heeft Jitty van FunFestijn het idee bedacht om een vrijmarkt te organiseren op het parkeerterrein van FunFestijn. Bovendien komen er op het grasveld van het terrein in samenwerking met het aangelegen Sport2Move leuke activiteiten voor de kinderen. FunFestijn zelf is ook geopend van 08.00 uur tot 16.00 uur.

Indien je op de vrijmarkt wilt komen te staan vragen we je om je vooraf aan te melden via info@funfestijn.nl. Het is die dag tot 07.00 uur mogelijk om met je auto op het parkeerterrein te komen. Vanaf 07.00 uur is het parkeerterrein auto vrij.

Bezoekers die met de auto komen kunnen op Koningsdag parkeren op het parkeerterrein achter de Fixet die zij speciaal hiervoor beschikbaar stellen.

Kijk voor meer informatie over de invulling van deze dag en hoe wij een deel van de omzet aan de stichtingen van Madelief en Nathaniël doneren op onze website www.funfestijn.nl .

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.