Medemblik Actueel.

Straat versiering tijdens het Rondom weekend krijgt nieuwe opzet

Medemblik – Sinds 1988 worden tijdens het draverijweekend de straten versierd. De eerste 10 jaar ging het om de Henk Proos trofee, toen 3 jaar de Prins Hendrik trofee en sinds 2001 is de Univé Bokaal de bekroning van dit prachtige buurtfenomeen.

Vanaf dit jaar neemt Rondom de organisatie over van Prins Hendrik.

Over de jurering was dit jaar veel te doen en daar blijkt al uit hoeveel mensen er mee bezig zijn. De straatversiering moet natuurlijk blijven, het is heel leuk om met je straat iets te presteren en iedereen komt lekker in de stemming voor het weekend der weekenden.

Binnenkort zullen de straten die eerder hebben deelgenomen bericht krijgen maar het is de bedoeling dat nog veel meer staten mee gaan doen. Kijk af en toe eens op Rondom.net

Het thema van dit jaar biedt heel veel mogelijkheden dat is namelijk:

HOLLYWOOD

 

Reageren via facebook