‘De Sluwe Vos’ op Dijkpop 2015

Andijk –  Naast de Main & Rheinos stage komt er een serieuze Tech/House stage. En wie kan je daar nou beter neerzetten dan De Sluwe Vos

Deze jonge getalenteerde producer van eigen bodem, stond al eerder op festivals als Eurosonic/Noorderslag, Awakenings, Timewarp, Strafwerk en behoorlijk wat illegale feesten. Met een eigen album en unieke sound zet Robert Vosmeijer aka De Sluwe Vos behoorlijk voet aan aarde in deze scene. De organisatie van Dijkpop is dan ook euforisch dat zij de handen hebben weten te leggen op deze muzikale held.

sluwe vos dijkpop

Casa de la Muerta

Ook de HellbillyMexicanBalkanNederbeatrock-band Casa de la Muerta komt naar Dijkpop 2015. Jaren terug speelde ze hier in een cafe in de buurt op, toen nog, Koninginnedag. Ze maakte indruk met hun HellbillyMexicanBalkanNederbeatrock. Het publiek lalde mee en maakte er één groot feest van. Dat spoor van feest bracht hun naar de Melkweg, Patronaat en noem al die gerenommeerde tenten maar op. Maar ook festivals als Paaspop, Beaverfest en Scumbash werden door Casa de la Muerte in vervoering gebracht. En wedden dat ze dat ook in Andijk gaan doen. Kom maar langs als je durft! De dood duurt al lang genoeg, leve het leven!

casa

Zolang de voorrad strekt zijn er nog vroege vogel tickets voor €25,-.
Evenement op Facebook bijwonen kan hier.