Leerlingen Oscar Romero helpen Strandvogels tijdens NL-Doet

Onderdijk – Vrijdag 20 maart was het weer NL Doet, dan steken vrijwilligers verenigingen en stichtingen de helpende hand toe. Dit jaar was er ook een groep bij Strandvogels actief. Vier leerlingen van de Oscar Romeroschool uit Hoorn druk aan het werk bij de Vogels. Alle reclameborden (en dat zijn er nogal wat) zijn aan de voorzijde schoon gemaakt. Daarnaast is het complex geveegd, het ziet er daarom allemaal weer picobello uit.

Strandvogels wil het Oscar Romero en in het bijzonder de vier leerlingen die bij de club aan het werk waren, heel erg bedanken, top!

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.