Mary Lou & The Strawberries in Café Halfweg Midwoud

Midwoud – Mary Lou & The Strawberries, een veelgevraagde West-Friese ’60 & ’70’s band met een breed repertoire, treedt zondagmiddag 29 maart op in Eetcafé Halfweg in Midwoud (vlakbij de tennisbaan). Mary Lou & The Strawberries brengt een repertoire ten gehore uit de tijd dat, volgens velen, de beste Pop en R&Roll nummers werden gemaakt.

Naast de Shocking Blue, de Stones, Van Morrison, Brainbox, Mavericks en Golden Earring, wordt de setlijst van Mary Lou & The Strawberries aangevuld en afgewisseld met blues en R & Roll nummers en nummers van de Ventures, de Shadows, Ruben & The Jets, Indo Rock en andere swingende jaren 60/70 muziek. Maar ook recentere hits van bijvoorbeeld Ilse de Lange en Carol Emerald zijn te horen.

Het motto van Mary Lou & The Strawberries is: veel plezier in het spelen en muziek maken die én swingt én waar op gedanst kan worden.

Het optreden start rond 16.00 uur en de entree is gratis.