Medemblik Actueel.

(pop)muziek

Mary Lou & The Strawberries in Café Halfweg Midwoud

Midwoud – Mary Lou & The Strawberries, een veelgevraagde West-Friese ’60 & ’70’s band met een breed repertoire, treedt zondagmiddag 29 maart op in Eetcafé Halfweg in Midwoud (vlakbij de tennisbaan). Mary Lou & The Strawberries brengt een repertoire ten gehore uit de tijd dat, volgens velen, de beste Pop en R&Roll nummers werden gemaakt.

Naast de Shocking Blue, de Stones, Van Morrison, Brainbox, Mavericks en Golden Earring, wordt de setlijst van Mary Lou & The Strawberries aangevuld en afgewisseld met blues en R & Roll nummers en nummers van de Ventures, de Shadows, Ruben & The Jets, Indo Rock en andere swingende jaren 60/70 muziek. Maar ook recentere hits van bijvoorbeeld Ilse de Lange en Carol Emerald zijn te horen.

Het motto van Mary Lou & The Strawberries is: veel plezier in het spelen en muziek maken die én swingt én waar op gedanst kan worden.

Het optreden start rond 16.00 uur en de entree is gratis.

Reageren via facebook