8.8 C
Medemblik
22 september 2020 09:37
Medemblik Actueel.

Kasteel Radboud wederom verzorgings- en stempelpost Ronde van Noord-Holland

Medemblik – Op zaterdag 18 april zal kasteel Radboud weer in gebruik zijn als verzorgings- en stempelpost tijdens de 43e Ronde van Noord-Holland. Eén van de oudste toertochten van Le Champion met routes langs de mooiste plekjes van de provincie is bij veel fietsers uit de regio favoriet.

De bloeiende tulpenvelden, groene polders, historische stolpboerderijen en karakteristieke Noord-Hollandse dorpjes staan ieder jaar garant voor veel fietsplezier. Het is niet voor niks dat deze lenteklassieker al meer dan veertig jaar een succes is.

De Ronde van Noord-Holland kent vier verschillende afstanden, waarbij de startlocaties zijn te vinden in Alkmaar, Hoorn en Oostzaan. Voor families, vriendenclubjes en beginnende racefietsers zijn de 40 of 60 km ideaal. Voor de meer getrainde wielrenner zijn er de afstanden 110 en 160 km. In Oostzaan en Alkmaar is er voor kinderen tussen de 8 en 16 jaar ook een toertocht van 30 km.

De renners van de 160 km tocht zullen het kasteel aandoen, voor verzorging en gezelligheid op het kasteelplein wordt gezorgd!

Inschrijven voor de tocht kan HIER!

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?