West-Friesland Plat in Kasteel Radboud

Medemblik – Zaterdag 28 Maart aanstaande vindt er in Medemblik een regelrechte happening plaats. Dan namelijk komt het populaire humorgezelschap West- Friesland Plat naar Kasteel Radboud voor een avondvullende voorstelling met West- Friese humor op z`n allerbest.

Want wat is er nou mooier, dan een heerlijk avondje uit, waar je eens ouderwets lekker kunt lachen? Echt niets brengt een mens in een beter humeur dan een gezond brok humor. En dat dan ook nog in de embiance van het prachtige oude kasteel!!

Natuurlijk bestaat het programma van West- Friesland Plat weer uit alle ingrediënten, die een bezoekje aan het gezelschap zo mooi maken. Met heerlijke conferences, prachtige liedjes en dolkomische sketchjes bezorgt de groep het publiek een oergezellige en onvergetelijke avond uit, waar de lachspieren het zwaar te verduren krijgen. Kees Visser en Hein Tromp zorgen daarbij voor de heerlijke West- Friese conferences, waarbij ze zich hebben laten inspireren door grote namen van weleer als Kees Stet , Cor Steur en Jo de Leeuw. Het is weer onbedaarlijk lachen als ze hun typische West- Friese avonturen over het publiek uitstorten. Daarnaast is ook voordrachtskunstenares Marja van Skagen van de partij.

Voor de broodnodige liedjes werd gekozen voor het duo “De Knechies van ut Land” bestaande uit zanger/gitarist Ferry Knoin en gitarist/ componist Fred Rootveld. Zij spelen in het programma een handvol lekkere en zeer aanstekelijke gloednieuwe West- Friese liedjes.

Zaterdag 28 Maart speelt West- Friesland Plat haar nieuwe voorstelling in Kasteel Radboud, Oudevaartsgat 8, Medemblik. De entreekaarten zijn nu al in voorverkoop verkrijgbaar bij boekhandel Stumpel, Nieuwstraat 70, Medemblik. De entreeprijs bedraagt € 12,50 per persoon. Aanvang der voorstelling 20.00 uur.

Telefonisch reserveren kan ook. Bel dan met De Reserveerlijn onder telefoonnummer 074 3841718 en de entreekaarten liggen vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling voor U klaar aan de kassa.

West- Friesland Plat in Medemblik: een heerlijk avondje uit. Mis het niet!!

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.