Straatverlichting gemeente Medemblik blijft dagenlang branden

Medemblik – In vrijwel de gehele gemeente Medemblik heeft vanaf vrijdag 13 maart tot maandagmiddag 16 maart de straatverlichting aangestaan. Daar dit niet de eerste keer is dat dit gebeurd heeft de fractie van GroenLinks schriftelijke vragen gesteld aan het college waarom dit heeft kunnen gebeuren. 

Zij vraagt zich af of het blijven branden van de straatverlichting het gevolg is van werkzaamheden of testen en als dit zo is waarom dit dagenlang achtereen moet gebeuren en zelfs in het weekend het geval is. 

GroenLinks wil dat de gemeente meer grip krijgt op dit soort gebeurtenissen en Liander om uitleg gaat vragen, Liander is door de gemeente Medemblik ingeschakeld voor onderhoud aan de straatverlichting, vooral omdat dit meerdere keren is gebeurd in de gemeente Medemblik.

GroenLinks is door veel inwoners van de gemeente Medemblik en dan vooral door de inwoners van Andijk en Wervershoof gevraagd om dit aan te kaarten. Zij kregen van de inwoners vaak het zelfde te horen, “De gemeente verwacht dat wij als burgers energie zuinig zijn, maar laat zelf het licht dagenlang aanstaan.”

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.