Stuurgroep ‘Tegenwind Turbinelocaties in de linten’ wil geen alternatief windmolenlocaties

Medemblik – De voltallige Raad en College van Medemblik hebben vorige week onomwonden steun gegeven aan de lopende acties vanuit de bevolking. Er is daarbij de bereidheid uitgesproken om de actiegroepen met raad en daad te ondersteunen.

Op donderdag 19 maart gaat de stuurgroep tijdens een ronde tafel gesprek in discussie met de commissieleden tijdens de raadsbrede commissie. 

In het kort wil de stuurgroep dat het voor de provincie onmogelijk moet zijn/worden om de gemeente Medemblik en de aansluitende dorpsraden te vragen zitting te nemen in de door de gemeente te vormen gebiedsteams (ateliers). Als de gemeente Medemblik zich verbindt aan een alternatief(eigen) atelier dan kan zij geen ‘twee heren dienen’is de achterliggende gedachte. 

De raadsbrede commissie is live te volgen op internet en op tv. 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.