Rotonde Markerwaardweg en Vok Koomenweg afgesloten

Medemblik – Van 20 tot 24 maart is de rotonde Markerwaardweg (N240)/Vok Koomenweg dag en nacht afgesloten. Dit is vanwege wegwerkzaamheden aan de Markerwaardweg (N240) tussen de Vok Koomenweg en de Droge Wijmersweg.

Werkzaamheden en geluid

De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de binnenring van de rotonde, het verwijderen van het huidige asfalt met een freesmachine en het aanbrengen van nieuw asfalt over een breder wegprofiel. Dit kan geluidsoverlast geven.
Planning

De rotonde Markerwaardweg (N240) – Vok Koomenweg is overdag en ‘s nacht afgesloten:

  1. in het weekend van vrijdag 20 maart: 20.00 uur tot maandag 23 maart: 06.00 uur;
  2. op maandag 23 maart: 20.00 uur tot dinsdag 24 maart: 06.00 uur.

Met name in de nacht van 20 maart op 21 maart kan geluidshinder optreden vanwege freeswerkzaamheden.

Omleiding

Bestemmingsverkeer vanuit het zuiden richting Medemblik kan vanaf de kruising Markerwaardweg (N240) – Zwaagdijk over de Parallelweg rijden. Vanaf de rotonde Markerwaardweg (N240) – Dirk Bijvoetweg kan het verkeer weer over de Markerwaardweg (N240) rijden. Verkeer vanuit het noorden moet omrijden via de Westerzeedijk (N239) en de A7

Meer informatie

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen, 0800 – 0200 600 (gratis) of mailen naar: infoN239-N240@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn te volgen via www.noord-holland.nl/N239enN240. U kunt zich via de website aanmelden voor de nieuwsbrief.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.