Rotaryclub Medemblik haalt gratis uw oude ICT/audio apparatuur op

MEDEMBLIK – Rotaryclub Medemblik is al een tijdje succesvol aan de gang met het inzamelen van oude,  overbodige ICT/audio apparatuur. Iedereen, zowel bedrijven en scholen als particulieren, kan zich melden zodra hij/zij van zijn/haar oude computer(s), printer(s) etc. (geen monitoren) af wil. De actieve leden van RC Medemblik komen ze graag in de regio bij u ophalen. U kunt ze ook inleveren in Middenmeer of Medemblik. DOE MEE met het OPRUIMEN voor het goede doel !

ROTARECYCLING

Onder de naam Rotarecycling zamelt de club apparatuur in en brengt deze naar een verwerkingsbedrijf, waar de waardevolle stoffen op een veilige en verantwoorde wijze worden teruggewonnen voor hergebruik. Alle op de apparatuur aanwezige data worden gegarandeerd vernietigd !

Afrika

Elders gaan er nog steeds honderden containers met oude, overbodige ICT apparatuur naar ontwikkelingslanden, waar (vaak) kinderen in mensonterende omstandigheden ICT onderdelen scheiden om kostbare grondstoffen te verzamelen. Bij dat werk komen stoffen vrij die heel schadelijk zijn voor hun gezondheid.

Daarom laat RC Medemblik de oude apparatuur juist in Nederland verwerken en gebruikt de opbrengst voor kleinschalige en effectieve ontwikkelingsprojecten in Afrika !

Aanmelding:

  1. Arthur Kerckhaert Artagri (Middenmeer) T 06 2709 0151 info@artagri.nl
  2. Praktisch Projectmeubel (Medemblik) T 0227–540015 info@praktischprojectmeubel.nl

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.